Ελάτε να βρούμε την κατάλληλη συσκευασία για το προϊόν σας!

Δεν είμαστε τυχαία
PACKAGING EXPERTS

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας μας έμαθαν ότι η συσκευασία ενός προϊόντος χαρακτηρίζει και προωθεί την ίδια την επωνυμία μιας επιχείρησης, χτίζοντας σταδιακά και μεθοδικά το BRAND AWARENESS και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας!

ΕΣΤΙΑΣΗ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΑ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΦΑΡΜΑΚΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ / ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ

ΧΑΡΤΙΝΑ DISPLAY

Γιατί να επιλέξετε την εταιρία Diplaris;

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Εγγυόμαστε υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Για εμάς εσείς και οι ανάγκες της επιχείρησης σας είστε στο επίκεντρο. Η κατανόηση των αναγκών σας μας καθιστά υπεύθυνους να βρουμε την ιδανική λύση για τη συσκευασία των προϊόντων σας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από το 1966 με πελάτες από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουμε αποκτήσει την εμπειρία σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας και των ειδικών εφαρμογών.

ΠΑΘΟΣ
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’αυτό το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Οι καλές σχέσεις είναι κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία. Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις που είναι αμοιβαίως συμφέρουσες.

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – ΤΙΜΗΣ
Η ποιότητα των προϊόντων μας συμβαδίζει απόλυτα με την τιμολογιακή πολιτική μας.

Οι αξίες μας

Με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και επιχειρησιακή ηθική σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της εταιρίας μας, επενδύουμε στις μακροχρόνιες επιχειρηματικές και διαπροσωπικές σχέσεις, όπου με συνεργασία γίνεται η  επίτευξη ενός κοινού στόχου. Με σεβασμό στο περιβάλλον διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας με νέες, καινοτόμες και φιλικές προς αυτό λύσεις.
Η στρατηγική μας βασίζεται στη διαρκή προσπάθεια για ανάπτυξη, νέες επενδύσεις,  καινοτόμα, περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα, ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας!