Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει από τα πρώτα του βήματα του ιδρυτή της εταιρίας μας Στάθη Διπλάρη, το 1966, είναι να μην ακολουθούμε απλώς τις εξελίξεις στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας χάρτινης συσκευασίας, αλλά να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από αυτές και να τις καθορίζουμε!

Είναι η ίδια φιλοσοφία που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε την επωνυμία ΔΙΠΛΑΡΗΣ συνώνυμο της ποιότητας και μας έδωσε τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά, ανθεκτικά και λειτουργικά προϊόντα.

Η εξέλιξή μας

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης λειτουργίας της εταιρίας μας, αποκτήσαμε την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται, προκειμένου να εξελιχθούμε από μία μικρή εταιρία σε μια σύγχρονη τεχνολογική μονάδα παραγωγής χάρτινης συσκευασίας

Μέσα από συνεχείς επενδύσεις και επεκτάσεις, διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της συσκευασίας. Σήμερα, η εταιρία ΔΙΠΛΑΡΗΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πελατών και των συνεργατών της ως μία από τις πιο σοβαρές, αξιόπιστες, δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις στην παραγωγή και εμπορία χάρτινη συσκευασιας βιομηχανικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε συσκευασίες για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ψητοπωλεία, fast food, εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, super market, εταιρίες τροφίμων και για πολλές επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις για τη συσκευασία των προϊόντων τους μέσα από την πολύ μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε.

Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων διεθνούς εμβέλειας, φροντίζοντας να διατηρούμε σχέσεις συνέπειας και εμπιστοσύνης. Οι δραστηριότητές μας επεκτείνονται στη Μεγάλη Βρετανία, σε χώρες της Ευρώπης, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο, στον Καναδά και στην Αυστραλία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις. Η ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους με κίνητρο και όρεξη να δημιουργούν ποιοτικές και λειτουργικές συσκευασίες, που είναι σχεδιασμένες για να μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας πιο λειτουργική με το να διαθέτετε την κατάλληλη συσκευασία για το κάθε προϊόν σας.

Είμαστε μία ομάδα με εξειδίκευση, με καινοτόμες ιδέες και ικανή να φανεί αντάξια των περιστάσεων. Οι υπάλληλοί μας αποτελούν εγγύηση της συνεχούς ανοδικής πορείας μας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Για εμάς μια συσκευασία δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησης σας, οπότε πρέπει να είναι οικονομική, όμως ποιοτικά και αισθητικά άψογη.
Για αυτό η εταιρεία μας έχει δικό της σχεδιαστικό τμήμα, τόσο για την δημιουργία δικών μας κοπτικών και καλουπιών, όσο και εικαστικών.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Επενδύουμε συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Για εμάς, η δέσμευση για ποιότητα, εξέλιξη και βιωσιμότητα είναι συνεχής και αφορά όλα τα τμήματα της εταιρείας. Οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια παραγωγής, είναι οι πλέον σύγχρονες και σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας μας καθιστούν μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής χάρτινης συσκευασίας.

PREPRESS

Το τμήμα PrePress του ατελιέ μας είναι το τμήμα όπου ελέγχονται και προσαρμόζονται όλα τα projects που αναλαμβάνουμε πριν ξεκινήσει η εκτυπωτική διαδικασία. Το έμπειρο προσωπικό μας, με τη χρήση σύγχρονων υπολογιστών τεχνολογίας τελευταίας γενιάς, ελέγχουν και επεξεργάζονται τα αρχεία των πελατών με κάθε λεπτομέρεια, με στόχο τη βέλτιστη αποτύπωση των εικαστικών στην εκάστοτε συσκευασία και την ανάδειξη του τελικού προϊόντος.

Η εφαρμογή της μακέτας απευθείας πάνω στο ειδικό κοπτικό, η προσαρμογή των ειδικών επεξεργασιών και η διαχείριση χρώματος (Color Management) γίνονται σε αυτό το στάδιο και είναι το σημείο-κλειδί στην επιτυχία της παραγωγικής διαδικασίας.

ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Διαθέτουμε πολλούς standard κωδικούς προϊόντων που μπορούν να συσκευάσουν τα προϊόμρα σας. Το εξειδικευμένο όμως προσωπικό μας μπορούμε να προτείνει ιδέες και λύσεις που να εφαρμόζονται στο δικό σας ειδικό προϊόν και στη δική σας επιχειρηματική δράση. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική σας ειδική συσκευασία.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΒΑΘΥΤΥΠΙΑ – εξώγλυφη και εσώγλυφη αποτύπωση μέρους του εικαστικού.
ΟΛΙΚΟ ή ΤΟΠΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV
ΘΕΡΜΟΤΥΠΙΑ (χρυσοτυπία, ασημοτυπία ή εφαρμογή με χρωματιστό foil)
ΛΑΜΙΝΑΡΙΣΜΑ
Σε περιπτώσεις που το προϊόν σας χρειάζεται υψηλής αντοχής συσκευασία, η τεχνολογία του λαμιναρίσματος είναι η ιδανική λύση.

Τα προϊόντα μας

Οι κατηγορίες προϊόντων για τις οποίες κατασκευάζουμε συσκευασίες και διαφημιστικό υλικό είναι πολλές γι’ αυτό θα δούμε ξεχωριστά τις πιο βασικές από αυτές.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ
& ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ

Η κατάλληλη συσκευασία, εκτός από την ανάδειξη των προϊόντων που παρέχετε αποτυπώνει και το λογότυπο σας στην μνήμη του καταναλωτή.

ΤΡΟΦΙΜΑ

Κουτιά λειτουργικά σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε προϊόντος. Για τη συσκευασία τροφίμων, προϊόντων κατάψυξης, ή άμεσης κατανάλωσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΟΤΩΝ

Συσκευασίες για την προστασία του εύθραυστου προϊόντος και στο design με  ειδικές επεξεργασίες που προσδίδουν πολυτέλεια και φινέτσα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΕΣΤΙΑΣΗΣ & Take Away

Κουτιά λειτουργικά και οικονομικά που διατηρούν μια ισορροπίας στη σχέση ποιότητας – κόστους σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Για τη συσκευασία προϊόντων άμεσης κατανάλωσης, ζεστών ή κρύων (ψημένο φαγητό, brunch, σαλάτες, σνάκ, καφές στο χέρι κλπ)

BIOMHXANIKA ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ad hoc λύσεις για τις ανάγκες συσκευασίας που το προϊόν σας για να φτάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια στον τελικό καταλανωτη.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ

Χάρτινες σακούλες υψηλής ποιότητας φιλικές προς το περιβάλλον. Η εκτύπωση σε διάφορα είδη χαρτιού και η εφαρμογή των ειδικών επεξεργασιών μπορεί να συντελέσει στην υπεροχή της τελικής συσκευασίας των προϊόντων σας.