Η Εταιρεία

Η εταιρεία "ΔΙΠΛΑΡΗΣ" ιδρύθηκε το 1966 από το Στάθη Διπλάρη σε μία εποχή πολύ δύσκολη ακόμη και για τον κλάδο της συσκευασίας. Σε χρόνια που όπως έλεγε και ο ιδρυτής της " έπρεπε να τρέξεις και να προσπαθήσεις πολύ για να πείσεις τον πελάτη για τη χρησιμότητα της συσκευασίας στην προώθηση και την πώληση των προϊόντων του".

Βέβαια από τότε μέχρι σήμερα έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι που λέγεται γραφικές τέχνες και κυτιοποιία και επομένως και στη δική μας επιχείρηση.

Στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο στη θέση Πετρέζα στα ΣΠΑΤΑ, πολύ κοντά στο νέο αεροδρόμιο, έχουμε θέσει τους υψηλότερους στόχους, στη στελέχωση της Διοίκησης, στη συνεχή επένδυση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού, στο πεπειραμένο και καταρτισμένο προσωπικό του δημιουργικού τμήματος, καθώς και στο στήσιμο πλήρους ατελιέ και λειτουργίας του. 'Ολα αυτά αποβλέπουν στην άψωγη εξυπηρέτηση των πελατών μας και μας επιτρέπουν να κοιτάμε ψηλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.


Στις επόμενες σελίδες αυτού του εστιακού χώρου, σας παραθέτουμε χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς μας με την οποία έχουμε κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο των εκτυπώσεων και της συσκευασίας. Η προσπάθεια μας για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας και τη δημιουργία νέων επιτυχημένων συνεργασιών είναι συνεχής και αποτελεσματική

Οι κατηγορίες προϊόντων για τις οποίες κατασκευάζουμε συσκευασίες και διαφημιστικό υλικό είναι πολλές γι' αυτό θα δούμε ξεχωριστά τις πιο βασικές από αυτές.